Eurooppalaista näkyvyyttä kemian osaajille EU-OSHA:n kampanjassa!
12.3.2018
Verkkotallenne, palautelomake ja esitykset 8.5.2018 tilaisuudesta on saatavilla: Tunnista ja hallitse kemialliset tekijät -kampanjan avausseminaari
28.3.2018

Kampanjan valmistelut etenevät vauhdilla

Tulevan kampanjan, Terveellinen työ – Tunnista ja hallitse kemialliset tekijät valmistelut ovat loppusuoralla EU:ssa ja Suomessa. Vuonna 2018-2019 järjestettävän kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta kemiallisten tekijöiden aiheuttamista riskeistä työpaikoilla. Lisäksi tarkoituksena on vahvistaa turvallisia toimintatapoja työpaikolla.

 

Jotta tavoitteet toteutuvat, tarvitaan yhteistä keskustelua, olemassa olevan tiedon hyödyntämistä työpaikoilla ja yhteisiä tapahtumia. Näitä on tarjolla keväällä 2018 seuraavasti:

  • Kansainvälisten kumppanien haku käynnistyy 20.3.2018
  • Kampanja avataan virallisesti Brysselissä 24.4.2018. Lisätietoa pressitilaisuudesta.
  • Kampanjan avaustilaisuus on Suomessa 8.5.2018.

 

Suomen tilaisuudesta on tulossa mielenkiintoinen. Juontajaksi saimme TV:stä tutun toimittajan Arto Nybergin.  Ohjelmaa vielä viimeistellään, joten lisätietoa 8.5.2018 tapahtuman sisällöstä tulee myöhemmin. Kampanjatiimi kävi katsastamassa avaustilaisuuden paikan. Paikaksi on valikoitunut aivan loistava Vantaalla sijaitseva  Heureka, jonne on hyvät yhteydet kaikkialta Suomesta.

 

Nämä kampanjan nettisivut on tällä viikolla päivitetty ja täältä löytyvät kampanja-oppaat ja esitteet suomenkielellä. EU-OSHAn kampanjasivuilta  löytyvät englanninkieliset oppaat ja esitteet. Koko Euroopalle tarkoitettu verkkopalvelu on vielä viimeisteltävänä, joten se ei ole vielä kokonaisuudessaan avoinna kaikille. Kaikki saatavilla oleva materiaali on vapaasti jokaisen käytössä.

 

Otamme ilomielin vastaan aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia. Lähetä kirjoituksesi jollekin yhteystiedoissa mainitulle henkilölle. Kun innostut järjestämään oman aiheeseen liittyvän tapahtumasi, niin laita meille siitäkin tietoa. Voit seurata ja osallistua kampanjaan Twitterissä ja Facebookissa @terveellinentyo . Käytä viesteissä #terveellinentyö ja #kemiallisettekijät, niin viestisi linkittyy kampanjan tileille.

 

Tutustu myös Euroopan työterveys- ja turvallisuusviraston tuottamaan tämän hetkiseen tietoon.

 

Näillä mennään tänään 15.3.2018

Heurekassa tavataan!
Terveisin Terveellinen työ-kampanjatiimi

Kuvan lähde: Heureka