KAMPANJAMATERIAALI

Screen Shot 2018-03-12 at 14.48.45

Kampanjaopas

Kampanjaoppaasta löydät inspiraatioita herättäviä tapaustutkimuksia, faktoja ja lukuja. Kampanjaopas esittää kampanjan päätavoitteet ja selittää selkeästi kampanjan aihepiirin ja tarttuu sen ongelmakohtiin. Samalla kampanjaopas tarjoaa useita vinkkejä ja ohjeita, miten ottaa osaa kampanjaan.

Lataa PDF

Screen Shot 2018-03-12 at 14.49.36

Kampanjaesite

Kampanjaesite on loistava ratkaisu, jos haluat kertoa Terveellinen työ – elämän eri vaiheissa -kampanjasta kaikenikäisille ja levittää sanaa laajalle yleisölle. Se on näppärä tiivistelmä tärkeimmistä tiedoista ja kertoo pikaisella vilkaisulla mistä kampanjassa todella on kyse.

Lataa PDF

Screen Shot 2018-03-12 at 14.49.53

PowerPoint -esitys

Haluatko selvittää mistä Terveellinen työ – elämän eri vaiheissa -kampanjassa on oikeastaan kyse asiakkaillesi, työyhteisöllesi – nopeasti ja selkeästi. Tarjoamamme powerpoint -esitys on juuri etsimäsi työkalu. Dioissa tiivistetään pääkohdat, selvitetään mitä terveellinen vanheneminen työpaikalla tarkoittaa ja miten se voidaan saavuttaa omassa työyhteisössä. Samalla saat tietoa, miten ottaa itse osaa kampanjaan.

Lataa Powerpoint

Screen Shot 2018-03-13 at 12.24.59

Good Practice Awards – Ehdokkaiden nimeäminen

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU -OSHA) pyytää nimeämään ehdokkaita työterveyden ja työturvallisuuden hyvistä käytännön ratkaisuista kolmannentoista kerran järjestettävään Euroopan hyvän käytännön palkinnot -kilpailuun.

Tämän kampanjan tehtävä on kasvattaa tietoisuutta ja tiedottaa hyvän työturvallisuuden ja terveellisyyden hallinnoinnin tärkeydestä halki koko työelämän.
Kuinka työelämän terveellisyyden räätälöinnillä voidaan vaikuttaa työntekijän henkilökohtaisiin kykyihin — oli sitten kyseessä uran alkumetrit tai eläkeiän lähestyminen. Hallinnoimmalla tätä kokonaisuutta (OSH – Occupational Safety Health / Työturvallisuus ja terveellisyys) ja käsittelemällä työvoiman erilaisuutta voidaan saavuttaa terveellinen ikääntyminen ja eläkkeellee siirtyminen.

Lataa PDF

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston (EU-OSHA) kampanjasivut on saatavilla 25:llä eri kielellä:

Kampanjasivut Suomessa: www.terveellinentyo.fi