MENNEET KAMPANJAT

Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanja 2016-2017

Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanjan tarkoituksena on edistää Euroopan laajuisesti työterveyttä ja työturvallisuutta. Kampanjassa kiinnitetään erityistä huomiota erilaisten ja eri-ikäisten työntekijöiden vahvuuksiin ja tarpeisiin. Erilaisuuden hyödyntäminen työyhteisöissä lisää työhyvinvointia sekä työn tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Kampanja on tarkoitettu kaikille työpaikoille, työnantajille, työntekijöille, päättäjille, oppilaitoksille, järjestöille ja muille työelämän nykyisille ja tuleville toimijoille. Kampanjan toteuttaa Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto ja sitä koordinoi Suomessa sosiaali- ja terveysministeriö.

Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanja toteutettiin vuosina 2016-2017.

Kampanjan blogi ja tapahtumat

Tästä pääset lukemaan Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa kampanjan blogikirjoitukset sekä tapahtumajulkaisut.

Kampanjavideot

Kampanjalla vahvistetaan kannustavuuden ja myönteisen työkulttuurin toteutumista työpaikoilla. Kampanjan tarkoituksena on myös nostaa esiin erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten vahvuuksia ja tuoda keinoja vahvuuksien hyödyntämiseen.

Lisää kampanjavideoita Youtubessa

Kampanjamateriaali

Kampanjaopas

Kampanjaoppaasta löydät inspiraatioita herättäviä tapaustutkimuksia, faktoja ja lukuja. Kampanjaopas esittää kampanjan päätavoitteet ja selittää selkeästi kampanjan aihepiirin ja tarttuu sen ongelmakohtiin. Samalla kampanjaopas tarjoaa useita vinkkejä ja ohjeita, miten ottaa osaa kampanjaan.

Lataa 4.2 MB PDF

Kampanjaesite

Kampanjaesite on loistava ratkaisu, jos haluat kertoa Terveellinen työ – elämän eri vaiheissa -kampanjasta kaikenikäisille ja levittää sanaa laajalle yleisölle. Se on näppärä tiivistelmä tärkeimmistä tiedoista ja kertoo pikaisella vilkaisulla mistä kampanjassa todella on kyse.

Lataa 2.2 MB PDF

PowerPoint -esitys

Haluatko selvittää mistä Terveellinen työ – elämän eri vaiheissa -kampanjassa on oikeastaan kyse asiakkaillesi, työyhteisöllesi – nopeasti ja selkeästi. Tarjoamamme powerpoint -esitys on juuri etsimäsi työkalu. Dioissa tiivistetään pääkohdat, selvitetään mitä terveellinen vanheneminen työpaikalla tarkoittaa ja miten se voidaan saavuttaa omassa työyhteisössä. Samalla saat tietoa, miten ottaa itse osaa kampanjaan.

Lataa 5.3 MB Powerpoint

Good Practice Awards – Ehdokkaiden nimeäminen

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU -OSHA) pyytää nimeämään ehdokkaita työterveyden ja työturvallisuuden hyvistä käytännön ratkaisuista kolmannentoista kerran järjestettävään Euroopan hyvän käytännön palkinnot -kilpailuun.

Tämän kampanjan tehtävä on kasvattaa tietoisuutta ja tiedottaa hyvän työturvallisuuden ja terveellisyyden hallinnoinnin tärkeydestä halki koko työelämän.
Kuinka työelämän terveellisyyden räätälöinnillä voidaan vaikuttaa työntekijän henkilökohtaisiin kykyihin — oli sitten kyseessä uran alkumetrit tai eläkeiän lähestyminen. Hallinnoimmalla tätä kokonaisuutta (OSH – Occupational Safety Health / Työturvallisuus ja terveellisyys) ja käsittelemällä työvoiman erilaisuutta voidaan saavuttaa terveellinen ikääntyminen ja eläkkeellee siirtyminen.

Lataa 2.4 MB PDF